Vauhtia vesille vesijeteillä!

Vuokrattavat vesijetit

Jettimme ovat tuliteriä Sea-Doo Spark Trixx jettejä. Spark on hauska ja ketterä jetti, jolla on helppo ja hauska ajella. Jettejä on sekä kahden että kolmen hengen malleja, 2UP ja 3UP. Pienempi 2UP on hitusen ketterämpi lyhyen rungon takia, mutta kyytiin mahtuu toinen henkilö. Pidempi 3UP on mukavampi kahdelle hengelle ja satulaan mahtuu istumaan myös lapsi. 

Jeteistä löytyy iBR jarru- ja peruutusjärjestelmä, jonka ansiosta voit pysähtyä nopeammin ja saat paremmin hallittua ja ohjattua jettiä hiljaisissa vauhdeissa. 

Jeteistä löytyy myös VTS trimmijärjestelmä, minkä ansiosta pystyt nostamaan keulaa korkeammalle tai upottamaan sen syvemmälle veteen tai trimmaamaan ajon olosuhteisiin ja kuormaan sopivaksi.

Vesijetti, vene ja SUP-vuokraus onnistuu helposti osoitteessa www.vesijettilahti.com

Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen vuokraus@windwaves.fi tai soittaa numeroon 045 1216 300.
Turvallisuus ja mukavuus

Vesijettien lisäksi mukaan saat luonnollisesti vesiurheiluun tarkoitetut kelluntaliivit, jotka ovat pakollinen varuste vesillä liikkuessa. Lisäksi meiltä löytyy vesiurheilukypärät, mikäli haluat lisää suojaa. 

Suomen kesä ei todellakaan aina ole hellettä ja vesiurheilu on kivaa huonommillakin keleillä - joskus erityisesti silloin. Meillä vuokraan kuuluu lämpöä ja turvallisuutta tuovat ajovarusteet, kuten märkäpuvut, tossut, neopreenitakit, hanskat ja pipot. Ja ne voit pukea päälle mukavasti Nosturin pukuhuoneissa. Huono sää ei todellakaan ole este jettiseikkailulle, ennemmin se taitaa olla kehoite.

Tarjoamme vuokra-aikoja alkaen tunnista koko päivään. Pidemmät ajat on myös sovittavissa, ota yhteyttä tero@windwaves.fi! Tarvittaessa vesijetit saa kuljetettua muualle trailerilla.


Liikkuminen vesillä

Vesillä tulee liikkua viisaasti. Vesijetit ovat ketteriä ja vauhdikkaita laitteita, jotka oikein käytettyinä ovat hauskoja ja turvallisia välineitä. On hyvä huomioida, että vesijetit oikeasti kulkevat kovaa ja näppäryytensä takia ajokäyttäytyminen usein poikkeaa normaalista vesiliikenteestä. Muista, että vesijetti on huvimoottorialus siinä kuin mikä tahansa muukin moottoroitu vene ja liikkumista vesillä ohjaa vesiliikennelaki. 

Muista kiinnittää erityistä huomiota ajoympäristöön ja muihin vesillä liikkujiin. Huvimoottorialus väistää aina purjealuksia ja ammattiliikenteen aluksia. Näppäränä ja liikkuvana aluksena kannattaa vesijetillä väistää ihan kaikkia ja pysytellä riittävällä etäisyydellä muista aluksista. Jos olette kahdella tai useammalla jetillä liikenteessä, huolehtikaa myös etäisyys toisiinne – älkää ajako peräkkäin tai täysin vierekkäin, jottei toisen mahdollisesti ajattelemattomat nopeat liikkeet aiheuta vaaratilanteita.

Vesijärvi on turvallinen paikka ajella, kunhan pysyy riittävän etäisyyden päässä rannoilta. Vesijärvellä on myös muutamia jetillä/moottoriveneellä kiellettyjä alueita, esim. Lahden satamaan Sibeliustalon edustalle ja Mukkulan uimarannan/kartanon alueelle jetillä ajo on kielletty. Yllättäviä kiviä ei juuri ole. Tutustu kuitenkin aina ajoympäristöön ja suunnittele reitti väyliä pitkin. Älä koskaan aja alueille, joissa merikartan perusteella on matalaa. Jeteillä ei saa ajaa alle 80 cm syvyisessä vedessä. Älä myöskään rantaudu muutoin kuin laituriin. Lue lisää Vuokra- ja käyttöehdoista.

Jos haluat temppuilla, temppuile riittävän etäisyyden päässä rannasta ja muista vesilläliikkujista. Keskellä Vesijärven selkää on tilaa, kunhan huolehdit että muut alukset eivät häiriinny temppuilustasi. Lisäksi kun suoritat temppuilut kauempana rannasta, rannallaolijat eivät häiriinny jettien äänestä – vaikkakin meidän jetit ovat markkinoiden hiljaisempia!


Tankkaus

Jos vuokraukseen ei sisälly polttoainetta, tankkaa jetti ennen palautusta. Lahdessa ainoa tankkauspiste löytyy Niemen satamasta. Tankkaa aina 98E bensiiniä!

Varaa aikaa riittävästi vuokra-aikasi lopusta tankkaukseen ja aja tankattuasi suoraan Nosturin rantaan toimipisteeseemme. Mikäli palautat ilman tankkausta, veloitamme polttoaineen hinnan seuraavasti:

  • polttoainetta jäljellä mittarin mukaan yli 1/2 tankkia: polttoaine 45 € + tankkauspalvelu 25 €
  • polttoainetta jäljellä mittarin mukaan alle 1/2 tankkia: polttoaine 90 € + tankkauspalvelu 25 €

Tunnin vuokrauksiin polttoaine kuuluu hintaan.


Vuokra- ja käyttöehdot

Tutustu huolellisesti vuokra- ja käyttöehtoihin. Vuokraamalla vesijetit sitoudut noudattamaan ehtoja.

Lue vuokra- ja käyttöehdot täältä!