WIND & WAVES SYNTYI RAKKAUDESTA LAJIIN.

Wind & Waves syntyi muutama vuosi sitten, kun halusin hitusen yksinkertaistaa purjelautailun puolella tapahtuvaa niin sanottua liiketoimintaa. Aiemmin touhusin usean eri brändin kanssa ja lisäksi järjestin ryhmämatkoja surffin parissa, mutta elämäntilanne vaati yksinkertaistamista ja rauhoittumista. Halusin kumminkin pysyä lajin parissa muutoinkin kuin "vain" harrastajana. Perustin Wind & Wavesin ja jatkoin minulle rakkaiden ja tärkeiden brändien kanssa hommia.

Goya, Quatro ja KT Surfing ovat saman pienen yrityksen brändejä. Ihmiset brändien takana ovat huippuja – töitä tehdään intohimolla ja ammattitaidolla, mutta ennenkaikkea pitämällä yllä loistavaa henkeä ja ystävyyttä. Francesco Goya, Keith Teboul ja Jason Diffin tekevät kehitystyötä yhdessä huippukuskien esim. Marcilio Brownen, Levi Siverin ja Ben Van Der Steenin kanssa, bisnestä ja yhteyksiä hoitelee Lalo Goyan johdolla tehokas tiimi Espanjan Tarifasta käsin. On hienoa olla osa tällaista surffiperhettä. Ja kun johtava evä- ja tarvikevalmistaja MFC hoitelee jakelunsa Lalon ja kumppanien kautta, paletti on täydellinen.

Suomessa haluamme edesauttaa sitä, että yhä useampi löytää tämän huippulajin pariin ja tarjota aktiiviharrastajille hyviä harrastusvälineitä. Olemme myös Goyan ja Quatron virallinen testikeskus. Se tarkoittaa sitä, että pyrimme pitämään mahdollisimman laajaa demokalustoa, jotta sinä pääset testaamaan lautoja tai purjeita ennen ostopäätöstä. Toki toiminta pitää suhteuttaa Suomen markkinoihin – ihan jokaista mallia ei meillä ole mahdollisuutta pitää demoina, mutta parhaamme me teemme.

Kaudella 2020 Wind & Waves aloitti myös opetustoiminnan. Olemme jo toinen Goya Windsurf School Suomessa. Tampereella Amped.fi on jo pyörittänyt Goya-koulua muutaman vuoden. Kaudella 2021 tulemme myös kiertämään eri paikkakunnilla windsurf-koulumme kanssa. Mikäli purjelautakoulutus kiinnostaa, laita meille yhteystietosi! 

WIND & WAVES TIIMI

Minun lisäkseni Wind & Wavesin parissa puuhaa aktiivinen joukko tiimiläisiä.

VESA POUTIAINEN

Vesan löytää yleensä siltä rannalta, jossa on tuulta ja aaltoja. Wave ja freestyle, purjeina Banzai ja Bounce, lautoina mm. Goya Custom 4 ja Quatro Cube.

SANNA PÄIVÄRINTA

Sanna tykkää opastaa aloittelevia windsurffareita ja ajaa freeridea. Purjeina Nexus & Fringe, lautoina mm. Goya Carrera. Sannan kotiranta on Kalajoen Hiekkasärkät.

MIKKO NURMI

Wave, freeride, race... Mikko on monipuolinen surffari. Purjeina Banzai & Guru, lautoina mm. Goya Custom, Quatro Power... 

TINJA LIDGREN

Tinja on liikunnan ammattilainen, joka hurahti purjelautailuun pari kautta sitten. Tinjan kotirantana on Lauttasaari Helsingissä.