WIND & WAVES SYNTYI RAKKAUDESTA LAJIIN.

Wind & Waves syntyi muutama vuosi sitten, kun halusin hitusen yksinkertaistaa purjelautailun puolella tapahtuvaa niin sanottua liiketoimintaa. Aiemmin touhusin usean eri brändin kanssa ja lisäksi järjestin ryhmämatkoja surffin parissa, mutta elämäntilanne vaati yksinkertaistamista ja rauhoittumista. Halusin kumminkin pysyä lajin parissa muutoinkin kuin "vain" harrastajana. Perustin Wind & Wavesin ja jatkoin minulle rakkaiden ja tärkeiden brändien kanssa hommia.

Goya, Quatro ja KT Surfing ovat saman pienen yrityksen brändejä. Ihmiset brändien takana ovat huippuja – töitä tehdään intohimolla ja ammattitaidolla, mutta ennenkaikkea pitämällä yllä loistavaa henkeä ja ystävyyttä. Francesco Goya, Keith Teboul ja Jason Diffin tekevät kehitystyötä yhdessä huippukuskien esim. Marcilio Brownen, Levi Siverin ja Ben Van Der Steenin kanssa, bisnestä ja yhteyksiä hoitelee Lalo Goyan johdolla tehokas tiimi Espanjan Tarifasta käsin. On hienoa olla osa tällaista surffiperhettä. Ja kun johtava evä- ja tarvikevalmistaja MFC hoitelee jakelunsa Lalon ja kumppanien kautta, paletti on täydellinen.

Sittemmin ajat muuttuvat ja kehitys kehittyy. Vuonna 2022 kun kuulimme, että North Windsurfing tekee tuloa takaisin ja kun kuulimme Northin alaa mullistavasta valmistustekniikasta, aloitimme neuvottelut yhteistyöstä North Windsurfing kanssa. Kahdenkeskeisissä neuvotteluissa totesimme sopivamme yhteen ja North liittyi Wind & Wavesin laadukkaiden brändien listaan.

Uusin yhteistyösopimus syntyi F-One ja Manera -merkkien kanssa. Viime vuonna alkanut yhteistyö syventyi kaudelle 2023, kun Wind & Waves sopi brändien kanssa yksinoikeudesta Suomen markkinoille. 

Pyrimme pitämään yllä laadukasta ja riittävän laajaa demokalustoa, jotta harrastajat pääsevät testaamaan vaihtoehtoja ennen ostopäätöstä. 

Tavoitteenamme ei ole kasvaa isoksi myyntimäärien kautta, vaan tavoitteena on tarjota aina laadukkaimpia tuotteita ja luotettavia brändejä. 

WIND & WAVES TIIMI

Mukana häärii aktiivisesti sekä sisällöntuotannossa että rannalla ja aalloilla Nurmen Mikko!

MIKKO NURMI

Wave, freeride, race... Mikko on monipuolinen surffari. Purjeina Banzai & Guru, lautoina mm. Goya Custom, Quatro Power...