PALAUTUKSET

Meille on tärkeintä, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Siksi tarjoammekin tilaamillesi tuotteille 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Jos haluat palauttaa tilauksesi, lue nämä ohjeet huolella.

Huomaathan, että palautettujen tuotteiden tulee olla virheettömiä, käyttämättömiä ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Tuote tulee olla jälleenmyyntikuntoinen ja palautettava meille ehjänä.

Ohjeet palautuksen tekoon

Pakkaa tuote huolellisesti alkuperäiseen, ehjään tuotepakkaukseen ja lähetyspakkaukseen. Ethän kirjoita tai liimaa mitään suoraan tuotepakkaukseen, vaan käytä palautukseen aina alkuperäistä lähetyspakkausta. Palauta myös kaikki tuotteen mukana tulleet ohjeet ja lisäosat. Lautojen palautuksessa ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Käsittelemme palautukset mahdollisimman nopeasti. Hyvitykset teemme noin 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautetun tuotteen hinta korvataan tilauksen maksutavan mukaisesti.

Asiakas on velvollinen tarkistamaan toimituspakkauksen toimituksen vastaanottaessa. Mikäli vastaanottamasi tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, ilmoita siitä heti kuljettajalle. Mikäli tuote on vaurioitunut tai viallinen, ole heti yhteydessä meihin. Hyvitämme maksamasi toimituskulut, kun kyseessä on tuotteen vaihto. Olethan asiasta yhteydessä asiakaspalveluumme.

Voit palauttaa tilauksesi omalla kustannuksellasi haluamallasi toimitustavalla.

Pakkaa palautettava tai vaihdettava tuote tai tuotteet parhaan osaamisesi mukaan.

Kirjoita paketin päälle kaikissa tapauksissa:

Asiakaspalautus
Wind & Waves
c/o Dooroom
Rautatienkatu 20
15110 Lahti

HUOM! Saat Postista sekä Matkahuollosta tai muusta logistiikkayhtiöstä palautuksen yhteydessä kuitin, josta löytyy palautuvan paketin seurantatunnus. Ota kuitti talteen! Sen avulla voit seurata palautuksen etenemistä ja siitä on suuri apu, jos paketti ei meinaa löytää perille.

Virhe tuotteessa

Jos tuotteessa on valmistusvirhe, ota heti yhteyttä. Missään tapauksessa virheellisestä tuotteesta ei koidu sinulle kuluja.

Jäikö kysyttävää? Autamme mielellämme!

Asiakaspalvelumme on aina auki. Voit ottaa suoraan yhteyttä:

  • Sähköpostitse info@windwaves
  • Tekstiviestitse/WhatsAppilla Tero 045 1216 300