SUP -laudan vuokraus

SUP-lauta vuokraus

Vuokraamme huippulaadukkaita Gladiator SUP -lautoja. Käytössämme on setti Gladiator Touring Pro -lautoja. Gladiator Touring -malli on erittäin sulavasti ja kevyesti liukuva lauta kunnon kuntoilu tai retkeilyreissuille. Laudat ovat erittäin suuntavakaita pitkän vesilinjan ansiosta (381 cm). Lautoja on kolmea eri leveyttä, joten eri painoisille tai taitotasoille löytyy sopiva malli.

Tukikohtamme on loistava lähtöspotti SUP-kuntoiluun. Laituristamme tai viereiseltä rannalta on helppo lähteä liikkeelle ja Vesijärven ulappa aukeaa heti aallonmurtajan jälkeen. Rannan vierustaa pitkin saa hyvät melontatreenit vaikka Myllysaareen ja takaisin.

Vesijetti, vene ja SUP-vuokraus onnistuu helposti osoitteessa www.vesijettilahti.com

Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen vuokraus@windwaves.fi tai soittaa numeroon 045 1216 300.


Hinnasto

  • 1 tunti: 20 €
  • 2 tuntia: 30 €
  • seuraavat tunnit: 5 € / tunti
  • päivä 50 €

Ota yhteys ja kysy myös pidempiä vuokra-aikoja. Reppu ja pumppu sisältyvät pidempiin vuokra-aikoihin.

Hintaan sisältyy kelluntaliivit, joita suosittelemme käytettävän.


Kokeile ennenkuin ostat!

Me myös myymme Gladiator -lautoja! Tule testaamaan lautojen ylivoimaisuus ja hanki oma! Hyvitämme yhden tunnin vuokrahinnan ostohinnasta.


Toimipisteemme Ravintola Nosturissa

Meidät löytää Lahdesta Teivaan satamassa Ravintola Nosturista. Laiturista tai viereiseltä rannalta on helppo lähteä SUPilla tai vesijetillä ja retken jälkeen voi nauttia Nosturin palveluista – syödä vaikka ylivoimaisesti Lahden paras pizza tai mennä vaikka saunomaan. Nosturin ja Wind&Wavesin toimipisteen löydät osoitteesta Jalkarannantie 23, Lahti. Alueella on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.

Tutustu myös Ravintola Nosturin tarjontaan!

Vuokra- ja käyttöehdot, SUP-laudat

Välineet tulee palauttaa siinä kunnossa kuin ne olivat vuokralle otettaessa. Tarkasta välineet ennen vuokrausta ja ilmoita vaurioista ennen lähtöä.

Vuokralleottaja on vastuussa vuokraamistaan välineistä ja velvollinen korvaamaan välineille aiheutuneet vahingot. Katoamis- ja varkaustapauksissa vuokralleottaja sitoutuu korvaamaan vuokralleantajalle välineiden hinnan.

Vuokralleottajalla tulee olla vakuutus itselleen sekä mahdollisesti muille aiheutuvien vahinkojen varalle. Vuokravälineitä ei saa luovuttaa uimataidottomille tai lapsille ilman uimataitoisen aikuisen jatkuvaa valvontaa! Vuokraamo ei vastaa valvonnasta.

Liivit kuuluvat vuokraan ja suosittelemme niiden käyttöä.

Vuokralleottaja hyväksyy nämä ehdot ja vapauttaa Wind&Waves / Thero Design Oy:n kaikesta vastuusta mahdollisissa onnettomuustapauksissa.