SUP

Quatro on ansainnut paikkansa tiennäyttäjänä purjelautojen kehittäjänä – ja osaa tehdä myös laadukkaat ja toimivat SUP-laudat. Quatro SUP -valikoimasta löytyy laudat aaltoon, yleiseen SUPpailuun ja retkeilyyn.

Täydennämme SUP-sivustoa vielä, mutta sillä välin voit tutustua super-tarjouksiimme! 

QUATRO SUP GLIDE AIR

Huippulaadukas SUP, jolla voit myös purjelautailla! Saimme pienen erän Quatro Glide Air Sup-lautoja poistohintaan, joten nyt on hyvä tilaisuus ottaa tarjouksesta kiinni! Quatro on yleisillä SUP-markkinoilla vähemmin tunnettu merkki, mutta purjelautapuolella Quatro tunnetaan laadun tekijänä. Ilmatäytteisissä laudoissa Quatro ei tee poikkeusta. Jäykkä rakenne, laadukas ja kestävä. Ja mastonjalalle löytyy paikka, eli Quatro Glide taipuu myös purjelautailuun! Paketti sisältää laudan, repun ja pumpun. Optiona melan kanssa, 3-osainen Quatro Varioflex Air. Rajoitettu erä, toimi nopeasti!

Alkaen 639.00 € 1,210.00 €

QUATRO GLIDE AST 10'2"

Uusi, käyttämätön Quatro Glide SUP huippuedullisesti! Päämiehen toimituksen keräilyssä kävi pikku virhe ja tuli väärä SUP kyytiin. Nyt tuo yksilö myydään superhalvalla pois. Toimi nopeasti, varastossa vain yksi kappale! Glide AST on kestävä, vahva ja kuitenkin kevyt yleiskäyttöön sopiva kova SUP-lauta. Quatrojen sielu elää aallossa, joten tällä SUPilla otat pienetkin aallot halutessasi kiinni.  Pituus 10'2" Leveys 33" Tilavuus 220 l Paino 12,2 kg Evät: keskievä MFC C1 8" US / sivuevä MFC T1 M FTU RTM CET

899.00 € 1,435.00 €