NORTH WAVE

WAVE

North Sailsin uuden Wave-purjeen myötä purjelautailu on muuttunut tavalla, josta aiemmin ei ole osattu unelmoida. Parempaan suuntaan. Höyhenenkevyt purje tahtoo tulla heitetyksi ympäriinsä. Kevyt purje mahdollistaa maksimaalisen tarkkuuden ja mahdollistaa sinun surffata niin kovaa kuin pystyt. Ei saumoja, ei tikkauksia. Purje on kokonaan valettu yhdeksi kappaleeksi. Purjeen Dyneema Aramid -kuidut takaavat sinulle vahvan purjeen vuosiksi käyttöösi. Tämä purje on suunniteltu kaikista äärimmäisimpiin olosuhteisiin ja erityisesti down the line-surffattaviin aaltoihin. Tämän ketterän purjeen koti on aalloissa. Aaltopurje, jollaista ei ole toista. Vallankumouksellinen valmistustekniikka jota käyttää vain North Sails. Mene pidemmälle!

Wave -purje on ulkomitoiltaan kompakti ja maston pituutta on lyhennetty, jotta purje olisi kevyt käsitellä nopeissa liikkeissä. Purjeen profiili on eteenpäin suuntautuva, kevyen vetävä ja ketterä. Wave -purjeen 4.7 m2 ja pienimmissä kooissa on kolme lattaa kun 5.3-5.8 m2 purjeissa lattoja on neljä. Näin kullekin koolle on saatu paras asetelma, jotta purje olisi ketterä ja mahdollistaa salamannopean vedon säädön (on-off) nopeissakin tempuissa. 3Di valmistusmenetelmä tuo maksimaalisen käyttöalueen, vakauden ja vasteen.

Purjeen muoto määritetään 3D ohjelmoinnilla joka tuo rajattomat mahdollisuudet määritellä purjeen twistiä tai muotoa ilma, että latat rajaavat muotoilua. 3Di valmistusmenetelmä antaa mahdollisuuden liittää saumattomasti jäykempiä osa ohuempiin ja pehmeämpiin purjeen osiin. 3Di tarjoaa rajattomat mahdollisuudet purjeen valmistustarkkuudelle.

Parhaat purjeet valmistetaan huolellisella suunnittelulla yhdistämällä parhaita materiaaleja. Siksi 3Di purjeet valmistetaan Dyneema Aramid -kuiduista. Dyneema on 15 kertaa terästä kestävämpää joka kestää voimaa ja venyy minimaalisesti. Dyneemalla on erittäin hyvä kesto hankausta, kosteutta ja UV-valoa vastaan. Aramid pitää Dyneema -kuidut yhdessä. Lopputuloksen on komposiitti purje joka voidaan 3D muotoilla yhdeksi kappaleeksi ilman tarpeettomia monofilm kalvoja. Näin purjeesta saadaan erittäin kestävä ja responsiivinen, joka välittää tuulen välittömästi eteenpäin vieväksi voimaksi.

Purjeen valmistuksessa 3Di tekniikalla Dyneema Aramid -kuidut saadaan aseteltua halutulla tavalla ristiin, jonka jälkeen materiaali lämpömuovataan yhdeksi kappaleeksi. Kuitujen sijainteja voidaan vapaasti muokata ja kääntää, jolloin vahvistuksia saadaan oikeisiin paikkoihin ja oikea määrä. Oikeat materiaalimäärät ja sijainnit saavat purjeen välittämään liikkeen halutulla tavalla purjeen eri osissa. Kaikki tämä tehdään ilman ompeleita tai paneeleita joka mahdollistaa 30% aiempaa kevyemmän ja kestävän purjeen. Kevyt ja erittäin vahva.

Lattataskujen valmistuksessa käytetään erityistä materiaalia, joka tarrautuu lujasti Dyneema Aramid -kuituihin, mutta ei itseensä. Tämä mahdollistaa koneella valmistetun, 100% saumattoman kuitupinnan johon lattatasku on integroitu. Lattojen kiristäminen tapahtuu ilman työkaluja vain latan "Rock-it"- kiristintä säätämällä. Monimutkaista materiaalitekniikkaa älykkäällä lopputuloksella.

Ominaispiirteet

  • 3Di valutekniikka
  • Integroidut vahvikkeet
  • Integroidut lattaskut
  • Rock-it lattojen kiristys
  • EZ liikit ala- ja takaosassa

Materiaalit

  • 3Di Dyneema Aramid teippi
  • Kirkas monofilmi-ikkuna
  • 3Di mastotasku

Valitse variaatio:

Alkaen 999,00 €