Manera Magma Round Toe Neopreenikengät 5mm

−40 %

Magma -kengät ovat tehty kylmiin ja tuulisiin päiviin. Magma+ fleece-vuori toimii sekä eristäjänä että lisälämmön tuottajana ja kuivaa erittäin nopeasti. Nopea kuivuminen auttaa hajuja pysymään poissa.

Useammat surffarit kaihtavat neopreenitossujen käyttöä, koska tossujen kanssa kadottaa tuntuman surffilautaan, laudan ajaminen on epätarkempaa, tossu tarttuu jalkalenkkiin tai jalka liukuu kengän sisällä. Monta syytä, joiden takia Manera vei surffitossujen suunnittelun pidemmälle.

Manera tarjoaa surffitossut niille, jotka eivät pidä tossuista. Ne pitävät jalkasi lämpimänä, mutta unohdat ne samantien kun pääset vesille.

Sääriosassa on printattu nihkeä "tiivistysraita", joka luo hyvän kitkan märkäpuvun vastaavaan printtiin. Tiivistysraidat estävät tehokkaasti märkäpuvun lahjetta rullautumasta ylös.

Tossussa on pyöreä kärki ilman varpaiden erottimia. Pyöreäkärkinen kenkä on hieman miellyttävämpi jalassa ja lämpimämpi, kun varpaat ovat yhdessä.

Hyvä jalan tuki on välttämätöntä mukavan ja suorituskykyisen neopreenitossun ominaisuuksissa. Maneran tossuissa on "sivutuet" kullakin reunalla parhaan jalkatuen saavuttamiseksi. Tossussa on käytetty myös jäykempää neopreenia etuosan pohjassa, jotta rakenne pysyy jämäkämpänä.

Ilman näitä ominaisuuksia jalka liukuisi tossun sisällä tai kenkä vääntyisi menettäen muotonsa.

MANERA-pohjat ovat erittäin ohuet, jotta tuntuma lautaan on välitön ja tarkka. Pohjan mikropiikit tarjoavat täydellisen pidon surffivahasta tai EVA-pehmusteesta.

  • pyöreä "round toe" -kärki
  • loistava pito pohjan mikropiikkien ansiosta
  • superlämpimät
  • jalka ei liu'u tossun sisällä
  • nopeasti kuivuva fleece -vuori
  • tossujen varressa on mansetti, joka estää tehokkaasti veden pääsemisen tossun sisään

Valitse variaatio:

47,40 € 79,00 €