KT WING AIR

-75%

All-Around Wing

Muuta kevyt tuulinen päivä eeppiseksi päättymättömien aaltojen wing foil sessioksi uudella Wing Air siivellä.

Tai yhtälailla voit muuttaa keskivertaisen päivän, ilman toivoa paremmasta, mahtavaksi hymyn päiväksi. Wing Air soveltuu aaltoajoon sekä yhtälailla järville ja lahdille, joilla ei murtuvia aaltolinjoja tapaa. Lennä veden päällä aina kun on hivenkin tuulten virettä.

Maailman mestaruuksia voittanut purjeompelija Jason Diffin on tuonnut 25 vuoden kokemuksensa Wing Airin suunnitteluun. Keveys, suorituskyky ja kestävyys ovat olleet Wing Airin suunnittelun kulmakiviä. Ideana on ollut tuoda voimaa lentoon lähtöön ja ajoon ja saada veto katoamaan heti kuun sitä ei esim. aallolla tai hypyssä tarvitse. Etustrutsin koko vaihtelee ko'oittain jotta kustakin koosta saadaan paras teho ja vakaus. Wing Airin siipien kärkiväli on huomioitu, jottei kärjet tahattomasti koskettaisi veteen. Innovatiivinen Y-kahva järjestely luo tarkkuutta ja antaa siivelle jäykkyyttä.

Äärimmäisen kevyt ja kestävä WIng Air on valmistettu parhaista materiaaleista ja mukana myös kevlar vahvikkeita. Nämä materiaalit luovat Wing Airista jämäkän, vakaan ja tuuleen reagoivan siiven jota kuljettaja tulee rakastamaan käyttökerrasta toiseen.

  • Kaksi täyttöventtiiliä.
  • Toimitetaan ranne karkuremmillä.
  • Yksikään siipi ei lähde tehtaalta vuotavana sillä jokainen siipi täytetään viisi kertaa ja pidetään täytenä yön yli.
  • Äärimmäisen kevyt rakenne.

Saatavana koot 2.0, 2.5, 3.0, 3.5, 4.0, 5.0, 6.0 m2

Väri Fluorisoiva oranssi tai oliivi.

Ohjehinnat:

  • 4.0: 1025 €

  • 5.0: 

    1095

Valitse variaatio:

Alkaen 358,75 € 1 095,00 €