GOYA VOLAR FREERIDE SINGLE

FREERIDE

Volar on muodoiltaan täysin identtinen Volar Pron kanssa. Vahvempi rakenne tekee siitä täydellisen laudan aloittelevalle freeride-surffarille. Volar on epoksivahvikkeinen, kansi on vahvistettu niistä kohdin jossa rasitusta on eniten – ja myös edullinen vaihtoehto!

Suorassa ajossa ja jiipeissä Volar kulkee vedessä luonnollisesti, antaen kuskille luottamusta puskea omien taitojensa äärirajoille jokaisessa liikkeessä. Ohuemman profiilinsa ansiosta lauta tuntuu oman kehosi jatkeelta niin vedessä kuin ilmassa.

Jokainen lautakoko on suunniteltu vastaamaan tiettyjä vaatimuksia: isompien lautojen muotoilu tuo tasapainoa ja aikaisempaa plaania kevyemmissä tuuliolosuhteissa, kun taas pienemmät lautakoot on suunniteltu tuomaan helppoa hallittavuutta kovempiin keleihin. Jalkalenkkien useamman sijoittelumahdollisuuden avulla voit lisäksi muuttaa laudan luonnetta.  

Volarista löytyy myös 160 litrainen versio. 

Volariin on saatavilla erillinen kova keulasuoja. Se suojaa keulaa kolhuilta, esim. maston iskuilta. Suoja on laudan keulan muotoinen ja se liimataan kiinni lautaan esim. silikonilla.

Kysy toimitusaikaa!

Valitse variaatio:

1 350,00 € 1 350,00 €