GOYA ONE 3 CARBON

FREEWAVE

Freewave Thruster

Aaltolaudan ulkolinjat, slalom laudan rockerlinja, freeridelaudan mukavuus. Näistä koostuu One 3 Carbon, ei kompromisseja. Uusi One 3 Carbon on stabiilimpi ja nopeampi. Halusit sitten käyttää lautaa kolmella tai neljällä jalkalenkillä, kolmi- tai yksieväisenä, saat aina mukavan ajotuntuman. Uudelleen suunnitellut kantit ja kannen kaarevuus luovat ketterän ja mukavan tunteen myös röpelöisessä vedessä samalla kun kompaktimpi ulkolinja tarjoaa kontrollia ja aikaisempaa plaanikynnystä. One 3 Carbon plaanaa ajoissa ja kulkee kovaa minimaalisella vaivalla. Kahden vuoden kestäneen kehityksen tuloksena on viisi uutta lautaa täydentämään lautavalikoimaa ilman minkäänlaista kompromissia laudan rakenteessa.

Uusi pienempi koko 77: Kapemapi stance vaihtoehto lisätty pienemmille kuskeille kontrollin lisäämiseksi kovassakin tuulessa. Keskieväboksina US box ja mini tuttle boxit sivuilla.

Keskikoot 85 & 95: Soveltuvat laaja-alaisesti eri olosuhteisiin ja eri ajotyyleihin. Koot 85, 95, 105 & 115 eväbokseina sivussa mini tuttle boxit ja power box keskellä. Tämä on kevein ja yksinkertaisin vaihtoehto, joka mahdollistaa myös pidempien keskievien käytön.

Suuremmat koot 105 & 115: Koot suunniteltu kevyempiin tuuliin ja painavemmille kuskeille. Terävämmät kantit ja rocker sekä lisätty tilavuus maksimoimaan vesipäiväsi.

Francisco Goya:"Hämmästyin kuinka konkreettiset ja raa'at ominaisuudet sulautuivat yhteen. Laudoista tuli todella nopeita ja mukavia. Kuitenkin eniten yllätyin siitä kuinka vaivattomasti lauta siirtyy kellumisesta plaaniin, mukavasta ajelusta choppien yli kaahailuun ja kuinka helposti laudat jiippaavat. Tämä taika sai minut pysymään vesillä vielä yhden siivun verran."

  • Hiilikuiturakenne, runko: täys hiilikuitu & S-Glass
  • Saatavana koot: 77, 85, 95, 105, 115 litraa

Valitse variaatio:

2 550,00 €