GOYA NITRO 3 PRO

WAVE

Compact Thruster

Super kompakti ja hauska lauta ei niin täydellisiin olosuhteisiin. Enää ei tarvitse odottaa aallon parantumista vaan voit nauttia jokaisesta kelistä.

Laudassa huomionarvoisena ulkoisena seikkana on aivan perään viety takajalkalenkki. Tämäntyyppisiä lautoja on Marcilio testannut jo vuosia ja lauta saatteli Marcilion Syltissä wave kilpailun finaaliin olosuhteissa, jotka olivat kaukana unelmaolosuhteista. Kahden vuoden testauksen ja kehittelyn jälkeen Nitro 3 Pro:n kompakti muotoilu on kaikkien saatavana.

Tämä lauta on täysin uusi jonka prototyyppiä on haeuttu pitkään. Ogelmana on ollut, ettei samaan lautaan ole aiemmin saatu kaikkia haluttuja ominaisuuksia. Jos lauta on ollut nopea ja plaanaava, ei lautaa ole saanut käännettyä aaltoon, varsinkaan varvaskantin puolelle. Marcilion tavoitteena oli saavuttaa lautatyyppi, joka plaanaisi ajoissa ja olisi tarpeeksi nopea, olisi helppo käsitellä ja erityisesti kääntyisi kontrolloidusti aaltoon kuin aaltoon. Tavoitteena oli maksimoida vesipäivät ja löytää purjelautailun hauskuun kaikista päivistä vaikka aallot eivät olisikaan täydelliset. Tämä lauta saa sinut pysymään vesillä pidempään ja nauttimaan!

  • PWA World Tour Approved.
  • Pro rakenne, runko: täys hiilikuitu & S-Glass
  • Saatavana koot: 89, 98, 106 litraa
  • Keskellä US eväboxi, sivuilla slot boxit.

Valitse variaatio:

2 590,00 €