GOYA NEXUS B

FREERIDE

5-lattainen Freeride

Nexus B on Goyan uusi freeride -purjeiden lippulaiva ja tämän Goya sanoo ylpeydellä: se on loistava all-around -purjemalli, joka on paljon vähemmän kuin aikaisemmat mallit - se nimittäin painaa selkeästi vähemmän. :)

Nexus B kävi tiukan dieetin läpi ja siitä tuli entisestäänkin parempi kevyen tuulen freeride -purje. Työkalu, jolla saat kaikista vallitsevista olosuhteista irti kaiken, oli sitten kevyt tai kova tuuli.

Jokapaikan mestarihöylä, jossa pääfokus on puhtaasti ilo ja hauskuus.

Paras purje, kun haet purjeelta voimaa, nopeutta ja käsiteltävyyttä laajassa kelialueessa, sileästä vedestä pump and jump -olosuhteisiin - pienimmissä koissa jopa aaltoajoihin.

Freeride purjelautailun sydän ja sielu tulevat esille Nexus B:ssä. Loistava kevyen tuulen veto, vakaus ja kontrolli, huippu nopeus, hyppy ja carving -käännös ominaisuudet - Nexus B antaa nuo kaikki nätisti ja kysymättä. Kevyt ja helppo käsiteltävyys tekee kevyen tuulen surffauksesta hauskemaa ja kovemmassa tuulessa veto on tasaista ja mukavaa.

Nexus B:n pienemmät kokojen alaliikki on leikattu pystymmäksi, jotta tiukat käännökset ja manööverit onnistuu paremmin, isommissa ko'oissa alaliikki on alempana voimakkaampaa alavetoa ja kovempaa vauhtia varten. Nexus B on tehty kestämään, siinä on käytetty Goyan parhaimpia materiaaleja ja rakenteita, jotka on tehty kestämään pitkään kovissa olosuhteissa.

Nexus B on ollut testien ja windsurffareiden suosikki vuodesta toiseen ja vuoden 2022/23 vie samaa eteenpäin - puhdasta iloa, suorituskykyä ja laatua freerideen!

  • RDM tai SDM masto kaikkiin kokoihin, paitsi 4.9 (RDM)
  • Monofilmi ikkuna, Bi-Ply ja Scrim paneelit
  • Saatavana koot 4.9, 5.4, 5.9, 6.4, 6.9, ja 7.4 m2
  • Väri neon keltainen & pinkki

Valitse variaatio:

Alkaen 769,00 €