GOYA NEXUS

FREERIDE

5-lattainen Freeride

Nexus on edullisempi vaihtoehto Nexus B:lle. Monofilmi ikkuna ja paneelit ovat edullisempia – mutta myös kevyempiä materiaaleja purjeelle. Muutoin ominaisuudet ovat samat kuin Nexus B:ssä.

Nexus B on Goyan uusi freeride -purjeiden lippulaiva ja tämän Goya sanoo ylpeydellä: se on loistava all-around -purjemalli, joka on paljon vähemmän kuin aikaisemmat mallit - se nimittäin painaa selkeästi vähemmän. :)

Nexus kävi tiukan dieetin läpi ja siitä tuli entisestäänkin parempi kevyen tuulen freeride -purje. Työkalu, jolla saat kaikista vallitsevista olosuhteista irti kaiken, oli sitten kevyt tai kova tuuli.

Jokapaikan mestarihöylä, jossa pääfokus on puhtaasti ilo ja hauskuus.

Paras purje, kun haet purjeelta voimaa, nopeutta ja käsiteltävyyttä laajassa kelialueessa, sileästä vedestä pump and jump -olosuhteisiin - pienimmissä koissa jopa aaltoajoihin.

Freeride purjelautailun sydän ja sielu tulevat esille Nexus:ssa. Loistava kevyen tuulen veto, vakaus ja kontrolli, huippu nopeus, hyppy ja carving -käännös ominaisuudet - Nexus antaa nuo kaikki nätisti ja kysymättä. Kevyt ja helppo käsiteltävyys tekee kevyen tuulen surffauksesta hauskemaa ja kovemmassa tuulessa veto on tasaista ja mukavaa.

Nexuksen pienemmät kokojen alaliikki on leikattu pystymmäksi, jotta tiukat käännökset ja manööverit onnistuu paremmin, isommissa ko'oissa alaliikki on alempana voimakkaampaa alavetoa ja kovempaa vauhtia varten. 

Nexus on ollut testien ja windsurffareiden suosikki vuodesta toiseen ja vuoden 2022/23 vie samaa eteenpäin - puhdasta iloa, suorituskykyä ja laatua freerideen!

  • RDM tai SDM masto kaikkiin kokoihin, paitsi 4.9 (RDM)
  • Monofilmi ikkuna, monofilmi ja Scrim paneelit
  • Saatavana koot 4.9, 5.4, 5.9, 6.4, 6.9, ja 7.4 m2
  • Väri sininen & neon keltainen

Valitse variaatio:

Alkaen 682,00 €