GOYA GURU X PRO

WAVE
4-lattainen Controlwave

Guru X Pro tarjoaa todella laajan käyttöalueen. Sen pehmeä voimanvälitys ja tasaisen progressiivinen twisti (purjeen kiertyminen tuulessa) avulla Gurun pystyy rikaamaan syvällä profiililla ja silti purje on mukavasti hallinnassa. Jos Gurun rikaa litteämmäksi, saa neutraalimman tunteen kovempiin ja puuskaisempiin tuuliin.

Gurun PVC ikkuna on se salainen ase pehmeään fiilikseen purjeessa. Se tekee purjeesta uniikin. Purje on luotettava, pysyy kontrollissa kovassa ja puuskaisessa tuulessa, suorituskykyinen aalloissa - toimiva purje kaikissa olosuhteissa.

Tämä kaikki tarkoittaa, että pystyt ajamaan samalla purjeella, vaikka olosuhteet muuttuisivat session aikana. Pienellä tuunauksella saat joko tehoja lisää tai pois - ja kontrolli pysyy aina.

Lisäksi Gurusta löytyy kaksi puomin takapään kiinnityslenkkiä: ylemmällä saat enempi voimaa, alemmalla enempi kontrollia.

Guru X Pro on Keith Teboulin lempipurje. Uusi Guru on Keithin ja Levi Siverin yhteistyön tulos, jonka Jason Diffin on viimeistellyt täydelliseksi. Guru on kestävin purje Goyan kestävin purje.

  • Vinyyli ja X-Ply -ikkuna
  • Scrim -paneelit

Kysy saatavuutta ja pyydä tarjous!

Valitse variaatio:

Alkaen 798,00 €