GOYA FRINGE X PRO

WAVE

3-lattainen Surfwave

Goya Fringe X Pro:lla on samat ominaisuudet ja materiaalit kuin Fringe Pro:lla, mutta kalvojen väliin on laminoitu vahvat Spectra -langat vahvistamaan purjetta. Ne tekevät purjeesta repeämättömän.

Uusi Fringe X Pro on useamman vuoden kehitystyön tulos, jonka on tehnyt Goyan pro-kuskit Levi Siver ja Adam Warchol yhdessä purjesuunnittelijan Jason Diffinin kanssa - jonka lempipurje Fringe on.

Puhdas aaltosurffipurje, joka on niin paljon enemän. Fringe X Pro on superkevyt, joka tuottaa pehmeän tehontuoton ja tehokkaan vaivaton käsitellä.

Uudessa Fringe X Prossa on useita pieniä parannuksia, mutta suurin muutos on painon pudotus - vaikka Fringe oli jo kevyt purje. Fringe X Pro on loistava superkevyt jokapaikan purje kuskeille, jotka haluavat helpon ja tehokkaan purjeen mihin tahansa olosuhteisiin. Fringen paras kaveri on vähän isomman volyymin lauta, jolloin purje voi olla pykälää pienempi ja kevyt purje tuntuu entistään kevyemmältä käsitellä suhteessa esim. nelilattaiseen wave-purjeeseen.

Foil tai tasainen vesi - Fringe X Pro tuntuu täydelliseltä. Sitä voi ohjailla sormenpäillä ja isosta ikkunasta on apua puhtaassa aaltoajossa.

Fringe X Pron kokovalikoima on malliston laajin, alkaen 2.8 neliöstä ja päättyen 6.3 neliöön. Fringe on täydellinen purje kevyemmälle surffarille, aloittelijalle, kevyen tuulen purjeeksi freerideen tai foiliin - ja luonnollisesti sinne minne se alunperin on kehitetty - aaltoihin!

Fringe X Prossa on X-Ply ikkuna, jossa on UV-suojaus ja tuplakerros sitkeää laminoitua filmiä, joka kestää kolme kertaa pidempään kuin perus monofilmi ikkuna. Fringe X Pron laminoitujen kalvojen välissä on vielä vahvat Spectra -langat, jotka tekevät purjeesta repeämättömän.

Väri sininen/neon keltainen.

Kysy toimitusaikaa ja pyydä tarjous!

Valitse variaatio:

Alkaen 787,00 €