GOYA FRINGE PRO

WAVE

3-lattainen Surfwave

Uusi Fringe Pro on useamman vuoden kehitystyön tulos, jonka on tehnyt Goyan pro-kuskit Levi Siver ja Adam Warchol yhdessä purjesuunnittelijan Jason Diffinin kanssa - jonka lempipurje Fringe on.

Puhdas aaltosurffipurje, joka on niin paljon enemän. Fringe Pro on superkevyt, joka tuottaa pehmeän tehontuoton ja tehokkaan vaivaton käsitellä.

Uudessa Fringe Prossa on useita pieniä parannuksia, mutta suurin muutos on painon pudotus - vaikka Fringe oli jo kevyt purje. Fringe Pro on loistava superkevyt jokapaikan purje kuskeille, jotka haluavat helpon ja tehokkaan purjeen mihin tahansa olosuhteisiin. Fringen paras kaveri on vähän isomman volyymin lauta, jolloin purje voi olla pykälää pienempi ja kevyt purje tuntuu entistään kevyemmältä käsitellä suhteessa esim. nelilattaiseen wave-purjeeseen.

Foil tai tasainen vesi - Fringe Pro tuntuu täydelliseltä. Sitä voi ohjailla sormenpäillä ja isosta ikkunasta on apua puhtaassa aaltoajossa.

Fringe Pron kokovalikoima on malliston laajin, alkaen 2.8 neliöstä ja päättyen 6.3 neliöön. Fringe on täydellinen purje kevyemmälle surffarille, aloittelijalle, kevyen tuulen purjeeksi freerideen tai foiliin - ja luonnollisesti sinne minne se alunperin on kehitetty - aaltoihin!

Fringe Prossa on Bi-Ply ikkuna, jossa on UV-suojaus ja tuplakerros sitkeää laminoitua filmiä, joka kestää kolme kertaa pidempään kuin perus monofilmi ikkuna.

Väri punainen/neon keltainen.

Kysy toimitusaikaa ja pyydä tarjous!

Valitse variaatio:

Alkaen 765,00 €