GOYA CYPHER PRO

FREESTYLE

Hyppy. Jos yhteistyö Antoine Albertin kanssa voitaisiin kiteyttää sanaksi, "hyppy" olisi tuo sana. Täysin uusi Goya Cypher Pro freestyle -purje. Freestyle purjelautailua parhaimmillaan ilman kompromisseja.

Massiivinen noste ja rotaation helppous ovat olleet freestyle temppujen keskiössä. Goya Cypher Pro on koko Goya freesrtyle tiimin, Yarden Meir, Jay Lee ja Rob Warwick, käytössä. Itse asiassa Cypher-nimen takana oleva visio korostaa yksilöiden välillä yhdistyvien ideoiden luonnetta. Tuloksena on purje, joka on tehty freestyleen ja toimii myös monessa muussa. Tämän purjeen tinkimätön luonne on johtanut sen monipuolisuuteen, joka ulottuu teknisestä freestyle -purjelautailusta foliopurjelautailuun ja jopa aaltoajoon, jotka kaikki hyötyvät Goya Cypher Pro:n loputtomasta nostovoimasta ja keveydestä.

Keveimmän purjeen valmistamiseen tulee painoa karsia jokaisesta mahdollisesta kohdasta ja Goya Cypher Pro:n kehitys on ollut mahtava alusta kevyen purjeen kehittämiseen. Äärimmäisen kevyissä paneeleissa on käytetty Monofilmiä, Bi-Ply ja Scrim materiaaleja. Minimaaliset komponentit, vahvasti nostava profiili ja silkkisen hiljaiset rotaatiot. Kaikki nämä yksiotyiskohdat tuovat levitaation tunteen äärimmäiseen freestyle purjeeseen.

Goya Cypher Pro:ssa uudistetut ulkomitat ja lyhyempi puomi. Lyhyempi puomi nopeuttaa rotaatioita ja purjeen alta on helpompi liikkua. Enemmän profiilia, edempänä ja ylempänä, tuo nostetta.

  • Pro Rakenne
  • Monofilm ikkuna, Bi-Ply
  • Scrim paneelit.

Saatavana koot: 2.8, 3.1, 3.4, 3.8, 4.2, 4.4, 4.8, 5.1, 5.4, 5.6, 5.9 m2

Toimitusmyyntinä, kysy saatavuus ja toimitusaika!

Valitse variaatio:

Alkaen 765,00 €