GOYA CUSTOM 4 PRO

WAVE

Surfwave Quad

Kahden vuoden kehitystyön myötä Marcilio valitsi PWA-kiertueelle aiemmista laudoista, joten kysyimme itseltämme, voisiko Custom 4 Pro muuttua paremmaksi? Kyllä, ja ne ovat nyt saatavilla.

Uusin Custom 4 Pro maailmanmestareiltamme Marcilio Brownelta, Maria Moralesilta, Marino Gililtä ja Francisco Goyalta. Custom 4 Pro on äärimmäinen Pro malli. Aaltolauta, joka ei ole vain customoitu vaan sarjavalmisteinen lauta, jonka tiimiläisemme valitsevat.

Uuden Custom 4 Pro ääriviivat kasvoivat hieman keulasta ja perästä. Edelliseen sukupolveen verrattuna kanttiprofiili on keulassa täyteläisempi ja ohentuu perää kohti.

Pohjan rocker muokattiin tasapainottamaan näitä muutoksia. Nopea surffimainen rocker, joka mukailee aallon kaarta, Silti lauta plaanaa varhain jolloin saat kiihdytettyä mihin tahansa ramppiin tai käännökseen.

Pohjamuodot muuttuvat saumattomasti. V-muoto mastonjalan alla helpottaa kantilta kantille kääntämistä. Tupla concave jalkalenkkien alla mahdollistaa nopeamman ja irtonaisemman tunteen. Perään päin edettäessä muoto muuttu concaveksi joka mahdollistaa eeppiset käännökset.

Pohjan rocker, insertit ja laudan rakenne räätälöidään kuhunkin kokoon, mahdollistaen laudan säätämisen jokaisen kuljettajan mieltymysten ja olosuhteiden mukaan. Custom 4 Pro tarjoaa Goya valikoiman kaarevimman rockerin.

Marcilio Browne halusi, että uudet laudat toimivat parhaimmillaan useissa olosuhteissa. Kevyempiin olosuhteisiin jokaisen lautakoon täytyi pystyä käsitellä suurempaa purjetta. Uusien lautojen tuli olla käsiteltäviä ja säilyttää flow kantilta kantille siirryttäessä myös suuremmissa nopeuksissa

Suurin haaste oli tasapainottaa laudan ulkolinjat sopiviksi mahtaviin aaltoihin ja samalla säilyttää mahdollistaa nauttiminen kevyemmissä olosuhteissa. Kun Marcilio sai suunniteltua ulkolinjat, Keith alkoi hienosäätää kantteja ja tilavuuden jakaumaa.

Tuloksena oli lautamallit, joIssa laudan keula on täyteläisempi, mikä antaa itseluottamusta ja anteeksiantoa kun lautaa kääntää aallon harjalle tai laskeutuu backloopista keula edellä. Perässä kantit ovat ohuempia, joka mahdollistaa nopeat bottom -käännökset tai sujuvan chopin ylityksen nopealla vauhdilla kun etsit hyppyramppia.

Laudat päätettiin tehdä tyystin nelieväisenä. Lautojen shape toimii parhaiten nelieväisenä, eikä viidettä eväboxia haluttu lisäämään painoa turhaan.

Nuorten koot (54 & 60): Goya Youth -tiimin inspiroimana on lisätty uusi 54 litran malli, joka tukee kevyempien ja pienempien kuskien edistymistä. Näissä laudoissa stance saadaan kapeammaksi ja jälkalenkit saadaan kapeammalle. Mastokisko on taaempana, joka tasapainottaa ajoa. Ihanteellinen ajajan paino 60 kg saakka. Tiimissä: Maria Morales.

Pienemmät ja keskikoot (68-94 litraa): Näiden lautojen stance kasvaa hieman suurempiin kokoihin mentäessä. Rocker pysyy keskialueella ja kantit paksunevat hieman suurempaan kokoon mentäessä. Nämä laudat ovat niin nuorten maailmanmestareiden, maailman mestareiden kuin Jaws-kuskienkin lempilautoja. Tiimi: Maria, Marino, Luc, Marcilio.

Suuremmat koot (104 & 114): Ihanteelliset laudat float and ride olosuhteisiin. Nämä mallit ovat edelleen ketteriä kuten pienemmät koot vaikka omaavat suuremman tilavuuden. Tiimi: Marcilio, Tom Hartmann.

  • PWA World Tour Approved.
  • Pro rakenne, runko: täys hiilikuitu & S-Glass
  • Saatavana koot: 54, 60, 68, 74, 79, 84, 89, 94, 104, 114 litraa
  • Slot Boxit

Valitse variaatio:

Alkaen 1 899,00 €