GOYA CUSTOM 3 PRO

WAVE

Surfwave Thruster

Kolmieväisen suorituskyky, exponentiaalisesti paranneltuna. Custom 3 Pro laudassa yhdistyy edistyksellisimmät muodot aallolla ratsastamiseen. Pohajssa V-muotoa ja nopeampi rocker-linja. Hieman suorempi rocker-linja joka tekee Custom 3 Pro:sta nopeamman ja stabiilimman. Uusi muotoilu ulkolinjoista kantteihin. Custom 3 Pro sijoittuu muotoilussa Custom 4 Pro ja One 3 Pro:n väliin.

Muotoilussa lähtökohtana oli säilyttää ominaisuudet aallolla ratsastamiseen laajemmissa olosuhteissa. Suuremmissa kooissa on huomioitu myös käyttäjien toiveet aikaisemmasta plaanista ja halusta hypätä korkeammalle silti säilyttäen ominaisuudet joita tarvitaan tiukkojen käännösten tekemiseen aallossa. Verrattuna Goya Custom 4 Pro lautaan on Custom 3 Pro:n pohjassa enemmän V:tä, suorempi rocker ja yhdensuuntaiset kantit. Custom 3 Pro:ssa on kuitenkin pyörempi ulkolinja kuin Goya One:ssa ja Custom 3 Pro on wave orientointuneempi kuin Goya One. Custom 3 Pro:ssa on eväboxeina slotboxit, joka mahdollistaa edistyneempien kuskien tuunata laudan käyttäytymistä.

Custom 3 Pro tulee kolmieväisenä. V-pohja toimii parhaiten kolmieväisessä laudassa eikä ylimääräisä eväboxeja haluttu lisäämään painoa tai vastusta. Uusi Custom 3 Pro on nopeampi, mukavampi ja halittavampi. Lauta soveltuu On-shore, side-shore ja off-shore olosuhteisiin. Marcilio käyttää tätä lautaa kilpaillessaan Teneriffalla tai Tanskassa.

  • PWA World Tour Approved.
  • Pro rakenne, runko: täys hiilikuitu & S-Glass
  • Saatavana koot: 76, 82, 86, 92, 99 litraa
  • Keskellä US eväboxi, sivuilla slot boxit.

Valitse variaatio:

2 590,00 €