GOYA CARRERA CARBON

FREERIDE

Freecarve

Kevein freecarvelauta. Freeridelauta, johon on tankattu suihkukoneen polttoaine. Carrera Carbon laudat on valmistettu Freecarve kuskeille ilman kompromisseja. Uudessa mallissa on hieman edeltäjäänsä leveämpi perä, kuitenkin kapeampi kuin Volar Carbon laudassa, joka antaa laudalle eläväisemmän ja kääntyvämmän tunteen. Carrera Carbon plaanaa ja jiippaa kevyesti. Carrera Carbon on suunniteltu nopeaksi ja ketteräksi freeride-laudaksi, jonka hieman kapeammat linjat tekevät laudasta nopeamman ja helpomman. Uusi Carrera Carbon kattaa suuremman tuulialueen ja on entistä eläväisempi. Proton Pro laudasta opittuna, on tilavuutta siirretty enemmän laudan takaosaan jolloin laudasta on saatu lyhyempi. Myös pohjan muodot ovat uudet ja mahdollistavat laajemman käyttöalueen ja paremman kontrollin.

Goya päätti luoda Freecarve-laudan, jossa on käytetty vain parhaita komposiittimateriaaleja, samoja, joita käytetään vain kilpalaudoissa, joissa on täysi hiilikuiturakenne joka tuo äärimmäisen nopeuden ja keveyden tunnelman laajemmalle yleisölle. Sensaatio, jonka tähän asti vain kisakuskit ovat voineet kokea. Carrera Carbon on Free-lautojen tapaan helposti tuunattavissa ja muutettavissa jalkalenkkien paikkaa muuttamalla.

Carrera Carbon tarjoaa huippuluokan suorituskykyä kevyemmistä olosuhteista järvillä aina meren rankkaan choppiin. Carrera Carbonissa yhdistyy ällistyttävä nopeus ja helppo kurvailu tai jiippaaminen. Purjeista Nexus ja Mark sopivat parhaiten Carrera Carbonin kaveriksi.

Muutosten maaginen yhdistelmä johti tulokseen, josta koko Goya Team on innostunut.

  • Täysi hiilikuiturakenne
  • Saatavana koot: 108, 118, 128 litraa
  • Power box

Valitse variaatio:

2 090,00 €