GOYA BOLT 4 CARBON FREERACE

UUSI!

Uusi Goya Bolt 4 Carbon on Goyan kautta aikojen nopein lauta. Neljännen sukupolven Bolt 4 tuo kilpailijoiden kokemuksen ja kisalaudan jokaisen ulottuville. Bolt 4 laudasta on tehty nopea ja helposti kontrolloitava. Kontrolli on tärkeää, jotta voit saavuttaa huippunopeuden pitkäjaksoisesti ja ohittaa muut.

Muotoilu

Muotoilu tekee laudasta helpon ja tajuttoman nopean.

Pohjan muotoilussa korostuu halutut teemat. Keulan kaarevuus luo sulavan ajon möykkyisemmässäkin vedessä. Keskilinjan korostettu V ja tupla konkaavi tekee laudasta ketterän ja plaanaavan. Perän tasaisuus tekee laudasta nopean. Perässä olevat viisteet (cut-out) vähentävät vesipintaa ja kitkaa tehden laudasta vielä nopeamman säilyttäen stabiilisuuden.

Keulan muotoilu kannen puolelta on ajateltu uudestaan. Keula on litistetty jotta maston iskeytyessä keulaan ei lauta rikkoutuisi niin helposti. Kantta on vedetty sisään mastonjalan ympäriltä, jotta rikin painopiste saadaan mahdollisimman lähelle veden pintaa joka tuo vakautta kovassa vauhdissa.

Pyöristetty perä tekee jiippaamisesta sulavampaa. Laudan ulkolinjat tekevät laudasta hieman anteeksiantavaisemman. Kantit ovat sekoitus huippunopeutta ja jiippaamisen helppoutta.

Teknologia

Täysi hiilikuiturakenne tuo käsintehtyjen kisalautojen konstruktion sarjatuotantoon. Valmistuksessa yhdistetään käsityön hienoutta ja koneistuksen tarkkuutta. Parhaat hiililaminaatit levitetään käsin ja yhdistetään ytimeen patentoidulla tyhjiölaminointimenetelmällä. Näin saavutetaan yhtenäinen hiilikuiturakenne, joka on kevyt, jäykkä sekä kestää koviakin olosuhteita, vauhtia ja iskuja.

Lautojen ytimet CNC jyrsitään, jotta jokainen lauta olisi täysin halutun lainen ja muodot toistuisivat kuten tarkoitus.

  • koot 99, 109, 119, 129 ja 139 litraa

  • Full Carbon Deck Construction

  • Tuttle / Deep Tuttle eväboksi

  • Koot 129 ja 139 tulevat Foil Ready -eväboksilla

  • Racing Tail Cut-Outs

Boltin edellinen malli poistotarjouksessa, tsekkaa!

Valitse variaatio:

Alkaen 2 190,00 €