GOYA BANZAI X PRO

WAVE

4-lattainen Powerwave.

Goya Banzai X Pro:lla on samat ominaisuudet ja materiaalit kuin Fringe Pro:lla, mutta kalvojen väliin on laminoitu vahvat Spectra -langat vahvistamaan purjetta. Ne tekevät purjeesta repeämättömän.

Uusi Banzai Pro on Goyan huippukkuskien Marcilio Brownen ja Kai Lennyn yhteisen kehitystyön tulos. Omaa luokkaansa oleva voimakas veto, silti täysin kontrolloitavissa.

Uuden 2022/23 ominaisuuksia on mm. joustavampi tunne koko purjevalikoimassa, hyvä balanssi ja takakädellä koko ajan kontrolloitavissa oleva extra-voima vetoon.

Banzai Prossa on uniikkia takakäden "kaasu". Purjeen veto on hyvin eteenpäin vievä ja on todella hyvin balanssissa. Kun tarvitset isoon hyppyyn tai kovaan ajamiseen hitusen lisää poweria, saat Banzaista irti lisää voimaa vetämällä takakädellä sisään. Tämä antaa sinulle välittömän eteenpäin vievä voiman lisäyksen. Löysäämällä saat luonnollisesti voimaa purjeesta pois, mutta Banzai pitää kontrollin ja vedon päällä tasaisesti koko ajan.

Banzai Pro on helppo rikata, mutta monipuolisesti tuunattavissa omaan tyylin ja mieltymysten mukaan. Banzaista löytyy kaksi puomin takapään kiinnitysrengasta. Jos kiinnität puomin ylempään renkaaseen, saat enempi voimaa ja alemmasta enempi kontrollia. Kaksi puomin kiinnityskohtaa lisää purjeen käyttöaluetta. Goya Banzai Pro on kevyt, eteenpäin suuntautuvalla vedolla, laajalla käyttöalueella varustettu purje, jolla on joustava näppituntuma ja paljon kontrollia. Ja vertaansa vailla oleva sopeutumiskyky keliin kuin keliin.

Goya Banzai on huolella ja laadulla valmistettu jokaista yksityiskohtaa myöden. Purjeen reunat on taiteltu huolellisesti ja rispaantumiselta suojattu takaliikki pysyy elävänä ja ehjänä pitkään, vaikka materiaalipaino uudessa mallissa on tippunut huikeasti.

Banzai Pron ikkunamateriaalina on Bi-Ply -filmi. Kaksi kirkasta kalvoa on laminoitu yhteen, joka kestää noin kolme kertaa kauemmin kuin monofilmi. Se on UV suojattu ja ei rypyty helposti. Ikkuna on taipuisa ja kimmoisa, joten voit huoletta rullata purjeen lukemattomia kertoja.

Saatavilla olevat koot: 3,15, 3,4, 3,7, 4,0, 4,2, 4,5, 4,7, 5,0, 5,3, 5,5, 5,7, 6,0, 6,3 m2.

Saatavat värit: sininen & neon keltainen ja fuksia & neon keltainen

Valitse variaatio:

Alkaen 798,00 €