GOYA AIRBOLT PRO DEMO

FOIL

Goya Airbolt Pro on täydellinen foililauta bump&jump, wave ja freestyle -orientoituneelle purjelautailijalle, joka etsii lisä vesiaikaa foililla!

Goyan väite: Airbolt Pro luo uutta suuntaa wind foil -lautailulle, tuoden rail-to-rail wave-purjelautailun ja kovan tuulen bump&jump -fiiliksen 'keskivertoon' olosuhteisiin. Tarkoittaako se wavetusta Lauttasaaressa? Nähtäväksi jää, demolauta on täällä.

Airbolt Pro on ankaran kehitystyön hedelmä. Kehitystä on haettu nimenomaan surf foilauksen puolelta maailman parhaimpien surffareiden ja sheippareiden kanssa.

Mastokisko on sijoitettu paljon taaemmaksi kuin normaaleissa purjelaudoissa ja foil-boksit paljon edemmäksi kuin yleisesti windfoil -laudoissa - ennemmin kuin surf, SUP ja wing laudoissa. Tämän myötä kääntyminen on enempi kontrollissa. Nopea kääntyminen ja vauhdin kiihtyminen edesauttaa ottamaan aallon kiinni, oli sitten kyse mainingista, tuuli-aalloista tai murtuvista pienistä aalloista. Ja voit ajaa paljon pienemmillä purjeilla ja foilin siivillä.

Isommat koot helpottaa aloittelussa, pienemmät koot ovat ketterimpiä ja responsiivisempia.

Pituus ja leveys on optimoitu antamaan hyvää tasapainoa ja elävyyttä. Riittävän pitkä että pääset kevyessä tuulessa, mutta riittävän lyhyt, ettei tuuli heittele lautaa kun liidät.

Pohjan muoto on luonnollisesti elintärkeä foili laudoissakin. Airboltin pohjan idea on surf foililaudoista. Keula on suunniteltu ottamaan veden pinta vastaan, kun liito loppuu tai tulet hypystä alas. Laudan takaosa periytyy Goyan race/freerace/freestyle -ohjelmasta - nopeasti plaaniin = nopeasti lentoon!

Jalkalenkkien ja foil boxien paikat antavat mahdollisuuden säätää ominaisuuksia omien tottumusten ja ajotapojen mukaan.

Demokoot: 90 ja 105 L (track boxes, 2 x US box)


Valitse variaatio:

2 190,00 € 2 190,00 €