GOYA AIRBOLT CARBON

FOIL

Wind/Wing/SUP Foil

Yksi lauta kaikkiin lajeihin. Airbolt Carbon soveltuu foililaudaksi käytit voiman lähteenä purjetta, siipeä tai melaa. Uusi Airbolt Carbon kattaa kaikki foil lajit, jolloin voit pitää eeppisen session missä ikinä oletkin foilaamassa. Airbolt Carbon soveltuu foilauksen aloittelijoille, kokeneemmille foilaajille ja myös ammattilaisille. Airbolt Carbon lautojen erikoinen pohjanmuoto mahdollistaa lentoon lähdön kevyessä tuulessa eikä lauta tarraa veden pintaan osuessa samalla kuin jos lauta olisi pohjaltaa tasainen.

Keith Teboul: "Airbolt merkitsee uutta suuntaa purjefoilauksessa, tuoden railt-to-rail ajamisen ja voimakkaan tuulen bump&jump -tunteen niihin "keskimääräisiin" päiviin, jolloin olosuhteet vakio paikassasi ovat marginaaliset. Olemme luoneet uuden foilaamisen tunteen tuovan lautamalliston KT Surf Foiling osaamista ja palauteteen avulla.

Surffarin takajalka on sijoitettu suoraan foilin päälle ja mastolaatikko on sijoitettu kauemmaksi kuin muissa markkinoilla olevissa foil-laudoissa, Airbolt tarjoaa alan suorimman tunteen purjeesta foiliin. Airbolt yhdistää kaiken varhaisesta ja helposta lentoonlähdöstä, maksimikiihtyvyydellä rail-to-rail kaartamiseen, liukumiseen ja pumppaamiseen. Kaikki tämä vaatii minimaalista painetta purjeelta, siiveltä tai melalta. Opimme, että foilaaminen on erittäin helppoa ja hauskempaa, kun pelikenttä on tasapainossa."

Uusi Airbolt Carbon kansi on lähes kokonaan pehmustettu. Laudassa on kantokahva ja kiinnityspaikka karkuremmille mikäli käytät siipeä tai melaa voimanlähteenä. Näin Airbolt Carbon on mitä mahtavin crossover lauta foilaukseen.

Deep tuttle mastojen kanssa saat oman foilisi siirrettyä nopeasti lautaan. Foil box kiinnityksellä olevan maston saat säädettyä tarkasti juuri siihen kohtaan, missä haluat maston olevan. Laudat soveltuvat erityyppisille foileille.

Airbolt Carbon muodot ja mitat ovat suunniteltu kuhunkin kokoon erikseen jotta laudassa yhdistyvät vakaa ajettavuus ja elävyys. Riittävästi pituutta, jotta jaksat kruisailla ja lähteä lentoon kevyesti kevyessäkin tuulessa ja tarpeeksi lyhyt kääntyvyyden helpottamiseksi ja vipuvoiman minimoimiseksi. Suuremmat koot soveltuvat marginaalisiin olosuhteisiin ja pienemmät koot ovat suunniteltu kääntyviksi ja reagoiviksi, soveltuviksi kokeneemmille kuskeille. Laudoissa on useita paikkoja jalkalenkeille, jolloin eri lajien harrastajat, eri olosuhteissa, pystyvät säätämään lautaansa haluamaansa tyyliin sopivaksi.

Uusi Airbolt Carbon 90 koko on erityisesti suunniteltu kokeneille foilaajille. Lauta mahdollistaa vielä vakaan nousuun lähdön ja lennon kevyemmässäkin tuulessa. Lennossa, laudan pienemmät ulkomitat tekevät laudasta erityisen kääntyvän ja hypyissä helposti kontrolloitavan.

Uudet Airbolt Carbon 135 ja 150 laudat ovat muodoltaan leveämpiä ja laudoissa tilavuus on taaempana. Nämä laudat soveltuvat aloittelijoille ja kevyessä tuulessä foilaaville.

Uudet keskikokoiset Airbolt Carbon 105 ja 120 laudat ovat suunniteltu parhaiksi yhdistelmiksi käyttöalueen laajuutta ja kääntyvyyttä.

Keulasta keskiosaan laudoissa on syvempi tupla concave ja viisteet reunoilla jotta lauta ponnahtaa veden pinnasta ylös, mikäli vesikosketus tulee. Laudan perän pohjanmuoto ja loveukset vaan saman tyyliset kuin race-laudoissa, alhaisen plaanin/lentoon lähdön mahdollistamiseksi. Tilavuutta on eniten laudan perässä vakauden ja nopean lentoon lähdön mahdollistamiseksi. Laudoissa löytyy useita mahdollisuuksia jalkalenkkien sijoittelulle riippuen tyylistäsi. Lauta muuntautuu saumattomasti freeride-laudasta freerace-laudaksi tai siipi-, SUP- tai vaikka surf- foilaukseen saman session aikana.

 • Täysi hiilikuiturakenne
 • Saatavana koot: 90, 105, 120, 135, 155 litraa
 • 10.75 tuumainen Foil boxi, Deep Tuttle boxi keskellä, Toimitetaan ilman foilia.

Airbolt Carbon on markkinoiden monipuolisin foil-lauta. Aloita näillä asetuksilla:

Purjefoilaus Freeride/Freerace

 • Jalkalenkit: Jalkalenkit ulkoreunoille.
 • Foil: DeepTuttle tai 3/4 osa takana

Purjefoilaus aloittelija

 • Jalkalenkit: a) ei lenkkejä b) etulenki keskelle tai ulkoreunaan. Ei takalenkkiä
 • Foil: DeepTuttle tai 1/2 osa takana

Purjefoilaus Bump&jump, freestyle, wave

 • Jalkalenkit: etulenkki sisimpiin tai keskelle, takalenkki keskelle
 • Foil: 3/4 - 1/4

Siipifoilaus aloittelija

 • Jalkalenkit: lenkit mahdollisimman eteen ja keskelle.
 • Foil: keskelle trackiä

Siipifoilaus edistynyt

 • Jalkalenkit: etulenkit keskelle. Takalenkit ulkoreunalle etumaiseen tai keskelle.
 • Foil: keskelle trackiä

SUP

 • Jalkalenkit: etulenkit keskelle, ei takalenkkiä
 • Foil: keskelle trackiä

Valitse variaatio:

2 190,00 €