GOYA AIR PRO

FREESTYLE

Freestyle Single

Uusi sheippaus valmiina suuriin hyppyihin.

Air Pron:n paksu ja kulmikas perä toimii turbon tavoin. Perä antaa myös enemmän pitoa ja itsevarmuutta siirtyäksesi temppuihin nopeammin. Laudan perän muotoilun ansiosta pop-up on helpompaa ja irtonaisempi silloin kun haluat lentää korkealle. Perä on myös anteeksiantava liu'uttaessa perä edellä. Air Pro soveltuu kovatuulisesta ja jyrkkäaaltoisesta olosuhteesta järvien pikku choppeihin.

Kahden vuoden ajan, lautaa on ollut kehittämässä Antoine Albert joka kilpailee PWA freestyle sarjassa. Air Pro lautaan haluttin voimakas perä ja minimaalinen laudanpituus, jolloin siirtyminen hypystä liukuun olisi mahdollisimman kontrolloitua. Kontrollin parannusta on haettu myös jalkalenkkien uudella sijoittelulla, jonka myös helpottaa aallolta pomppaamista. Kantit ja perä ovat uudessa versiossa entistä kelluttavammat, jolloin plaanausta ja kyyhdytystä on helpotettu. Tällöin temppujen tekeminen helpottuu.

  • PWA World Tour Approved.
  • Pro rakenne, runko: täys hiilikuitu & S-Glass
  • Saatavana koot: 84, 89, 99, 109 litraa
  • Power Box.

Huom! Air Pron kansitarra ei ole läpinäkymätön musta, vaan läpikuultava kuten renderöinnissä näkyy. Tämä estää laudan kuumenemisen suorassa auringonpaisteessa, joten voit nauttia laudastasi vuosia. Suosittelemme, ettet siltikään jätä lautaa suoraan auringonpaisteeseen pitkäksi aikaa.

Valitse variaatio:

2 420,00 €