F-One STRIKE V.2

-50%

Adaptive Wing Design

Samalla kun alalla vaikuttaa olevan trendinä tehdä "täysjäykkää" siipeä, F-One on kehittänyt Adaptive Wing Designin, ainutlaatuisen konseptin, joka tarjoaa täydellisen tasapainon suorituskyvyn ja mukavuuden välillä.

On vaikeaa ja epämiellyttävää käsitellä jäykkää, kädessä pidettävää siipiä ääri olosuhteissa, varsinkin ilman trapetsia. Siiven on kyettävä ottamaan vastaan ​​tuulen voima, aivan kuten maston taipuminen tai takaliikin aukeaminen purjelautailussa tai depower kitesurffauksessa.

STRIKE V.2:n mukautuva siipirakenne muuttaa jokaisen puuskan positiiviseksi energiaksi ja mahdollistaa täydellisen vedon hallinnan. Tämä uusi siipi on suunniteltu mukautumaan hallitun muodonmuutoksen kautta, mikä mahdollistaa korkean suorituskyvyn profiilin ja ennennäkemättömän vakauden säilyttämisen koko käyttöaluella.

Striken kakkosversion etureunaa on muokattu ja keskituen (strut) muotoa on muutettu. Sen leikkaus on nyt segmentoitu, mikä mahdollistaa sen käyrän ja muodonmuutosten paremman hallinnan. Siiven twistiä on myös tehostettu.

Materiaalina on Dacron ja Polyester, jotka sopivat adaptiiviseen siiven muotoon loistavasti ja ominaisuudet materiaaleilta ei lopu kesken.

F-One STRIKE V.2 on todella kevyt, miellyttävän tuntuinen ja vakaa. Veto on vahvasti eteenpäin vievä, se on tehty koviin tuuliin.

Muutama kappale omasta varastosta poistohintaan1

Ohjehinnat:

  • 4.5 M²: 1029 €
  • 5.0 M²: 1049 €
  • 5.5 M²: 1 1099 €

Valitse variaatio:

Alkaen 524,50 € 1 049,00 €