North Sails rantautuu Suomeen!

28.11.2022

Meillä on ilo ja suuri kunnia ilmoittaa, että Wind & Waves on sopinut yhteistyöstä North Sailsin kanssa. Wind & Waves edustaa North Windsurfing tuotteita Suomessa. Olemme tästä äärimmäisen innoissamme! Strategiaamme on aina kuulunut se, että haluamme tehdä yhteistyötä edelläkävijä-brändien kanssa, joiden tuoteinnovaatiot huomataan harrastajien parissa. Tuotteiden laatu on tekijä, josta emme luonnollisesti halua tinkiä. 

North Sails omaa pitkät perinteet purjeiden valmistamisessa. Northin itse kehittämä 3Di -tekniikka on mullistanut purjevalmistuksen ja erityisesti kilpapurjehduksessa 3Di -tekniikalla valmistetut North Sails purjeet ovat keränneet kannuksia – ei pelkästään hyvän suorituskykynsä vuoksi vaan myös kestävyyden ja keveyden vuoksi.

TRY BEFORE YOU BUY!

North Windsurfing -tuotteet sopivat loistavasti Wind & Wavesin edustamien muiden brändien kanssa samaan jonoon. Ja kuten strategiaamme kuuluu: kokeile ennenkuin ostat – näistä luonnollisesti tulee meille myös demopurjeet. Ensikauden alussa meillä on vähintään Wave ja X-Over -purjeista demot käytössä.

Wind & Wavesin Tero toteaa: 

"Emme valitse edustettavia brändejä vain laadukkaiden tuotteiden takia, vaan meille on merkityksellistä brändin kestävien arvojen lisäksi myös ihmiset brändin takana. North Windsurf -tiimin intohimo tehdä lajille jotain mullistavaa on ihailtavaa ja tyypit ovat huippuja ihmisinä. Ja onhan tuo Northin 3Di -tekniikka lajia mullistava ja kiehtova, siitä ei pääse mihinkään. On ilo aloittaa yhteistyö."

North Windsurf:n Product Line Manager Peter Durham lähetti Wind & Wavesin ystäville ja asiakkaille terveisiä: 

"Haluamme työskennellä Wind & Wavesin kanssa Suomessa, koska - yksinkertaisesti sanottuna - liiketoiminta- ja brändifilosofiamme sopivat yhteen. North Windsurf:n tavoitteena on tuoda huippuluokan tuotteita vallankumouksellisella 3Di -teknologialla aktiivisille purjelautailijoille. Tuotteita, jotka tarjoavat todellista hyötyä ja parantavat suorituskykyä vesillä. Tätä varten tarvitsemme kumppaneita, jotka jakavat intohimomme purjelautailua, innovaatioita ja premium-tuotteita kohtaan. Tero ja hänen tiiminsä ilmentävät tätä intohimoa täysin, ja odotan innolla yhteistyötä heidän kanssaan tuodaksemme North Windsurf:n takaisin Suomeen!"

Tervetuloa Suomeen Peter ja North!

Kerromme lisää 3Di -tekniikasta ja Northin tuotteista, kunhan saamme materiaalit käsiteltyä ja tekstit naputeltua! Suomenkielistä sisältöä odotellessa tutustu North Windsurfing -nettisivuihin ja erityisesti lue & katso 3Di -tekniikan saloista!