Tervetuloa Manera ja F-One!

02.11.2021

Uusia edustuksia Wind&Wavesille - Manera -märkäpuvut ja neopreenituotteet sekä F-One -tuotteet!

MANERA on ranskalainen perheyritys, joka tuottaa huippulaadukkaita vesiurheilutuotteita. Intohimon ja luovuuden avulla Manera haluaa parantaa kokemuksiamme vedessä. Bisneksen vetureina ovat korkeat vaatimukset ja luotettavuus. Se ei tarkoita pelkästään korkealuokkaisten tuotteiden tuottamista vaan myös sitä, että tuotteet toimitetaan asiakkaille vain intohimoisten ja erikoistuneiden liikkeiden kautta. Tämä sopii meille, koska olemme juuri sitä.

MANERA ei ole Suomessa (vielä) kovin tunnettu märkäpukumerkki, mutta voimme luvata saatujen näytteiden perusteella, että kyseessä on todellakin uniikki ja laadukas tuote. 3D-suunnittelu, yksinkertainen ja aikaa kestävä design, ympäristöä kunnioittava koko tuotteen elinkaari - muutamia MANERAn toimintaa ohjaavia periaatteita mainitaksemme.

Kerromme jatkossa MANERAsta ja suunnitelmistamme lisää! Sillä välin voit tutustua brändiin ja tarjontaan MANERAn sivuilla. Mikäli löydät kiinnostavan tuotteen, ota yhteys ja kysy saatavuutta! Suurin osa tuotteista on saatavilla muutaman päivän toimituksella.

F-one on jo Suomen kamarallakin tunnettu leija- ja siipilautailun puolelta. F-onen valikoimiin kuuluvat leija, foil, surf foil, wing surf ja SUP -tuotteita. 

Kaikki F-one -tuotteet ovat saatavilla 2-3 päivän toimitusajalla. Pyrimme tuomaan tuotteen verkkokauppaan talven 2022 aikana, tutustu ennakkoon F-onen sivuilta! Ja ota yhteyttä ja kysy saatavuutta & tarjousta!