OPI PURJELAUTAILEMAAN!

GOYA WINDSURF SCHOOL MOBILISOITUU!

Jatkamme purjelautailun opetustoimintaa myös kaudella 2021. Välineiden kotipaikka on Lahdessa Vesijärven rannalla, mutta tällä kaudella tulemme kiertämään kärryn kanssa myös muualla! Tulemme järjestämään välineiden esittelytilaisuuksia, kokeilusessioita ja kursseja eri paikkakunnilla.

Mutta minne meidän pitäisi tulla? Kerro sinä, minne!

Haaveiletko windsurf-kurssista oman paikkakuntasi rannalla? Laita meille viestiä ja kerro, minne meidän pitäisi tulla, niin katsotaan, onko se toteutettavissa! Toteutus onnistuu helpommin, jos saat vaikka kerättyä 3-5 hengen porukan samalle kurssille. 

Wind & Wavesilla on huippukalusto niin alkeiden kuin seuraavien steppien opetteluun ja osaavan opetuksen avulla pääset nopeasti kiinni tähän koukuttavan lajiin. Välineet ovat nykyaikaisia, helppoja ja ketteriä. Laudat ovat Goya Surf Trainer lautoja (tilavuudet 160 ja 200 litraa), rikeinä mm. Goya Surf -koulurikit kevyt ja Goya Fringe (masto 85% hiilikuitu, puomit hiilikuitua). Kevyellä rikillä ja kantavalla laudalla on helppo ja mukava opetella - välineistä ei oppiminen ole kiinni!

Opetus on joko yksityisopetusta tai pienessä 2-5 hengen ryhmissä. 

Opetuksen hinnat:

  • Ryhmäopetus (2-3 henkeä): 125 € / henkilö / 3 tuntia 
  • Ryhmäopetus (4-5 henkeä): 100 € / henkilö / 3 tuntia
  • Yksityisopetus: 190 € / henkilö / 3 tuntia

Opetukseen sisältyy tarvittavat välineet ja varusteet (myös märkäpuku ja tossut sisältyvät hintaan)

Wind & Wavesin kotipaikka on Lahdessa, mutta kärry, kamat & ope liikkuu helposti muuallekin!

Ota yhteyttä niin sovitaan aika!


VUOKRAA PURJELAUTAILUKAMAT!

Wind & Wavesilta löytyy "läjä" erilaisia demovälineitä, joita myös vuokrataan mahdollisuuksien mukaan. Mikäli haluat viikonlopuksi setin mukaan mökille, ole yhteydessä, niin tsekataan, mitä on vapaana! 

Tällä hetkellä vuokrattavaksi löytyy Entry Level -välineet. Välineet sisältävät purjelaudan (Goya Surf 160 tai 200) ja rikin (Unifiber Maverick 5.8 tai vastaava). Freeride ja wave -kalustoa on myös saatavilla eri sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vuokrausvaihtoehdot

  • 2 tuntia (saatavissa vain Lahden Vesijärvellä): 45 € (15 € lisätunnit)
  • viikonloppu (perjantai-illasta sunnuntai-iltaan): 180 €
  • viikko (aloitus ja lopetus sovittavissa): 290 €

Vuokravälineitä on rajallinen määrä ja saatavuus vaihtelee. Myös pidemmät vuokrasopimukset mahdollisia.