Goya Volar + Nexus paketti

PAKETTITARJOUS!

Jihuu, Goya jatkoi Volar+Nexus -kampanjaa! Goya tulee ryminällä kesään ja tarjoaa kuuman pakettitarjouksen suositusta freeride-paketista. Tästä löytyy paketti plaanailun aloittelevasta tosikonkarille, vain alk. 1995 € koko paketti!

Pakettiin sisältyy:

  • Volar freeride-lauta, koko valintasi mukaan
  • Nexus freeride-purje, koko valintasi mukaan
  • alumiinipuomi, purjeeseesi sopiva
  • Nexus purjeeseen suositeltu RDM hiilikuitumasto (50% tai 70% hiilikuitu valintasi mukaan)
  • mastopussi (vain 70% hiilikuitumastossa)
  • maston jatke
  • maston jalka
  • nostonaru
  • paketti toimitusmyyntinä ja toimitus toukokuun alussa.

Volar freeride-lauta on huippulauta plaanaamisen alkumetreiltä totaaliseen freeride tykitykseen. Volar on helposti plaanaava ja ketterä freeride-lauta joka toimii aloittelijasta jo vaativammalle harrastajalle. Tällä laudalla harjoittelet plaanaamisen alkeita tai posotat täysillä kavereiden kanssa.

Nexus freeride-purje on osuva kaveri Volar laudalle. Nexus on vetävä ja keliä kestävä. Helppo ja kevyt käsitellä.

Valitse 50% hiilikuitumasto kun haluat hieman edullisemman paketin. 70% hiilikuitumasto on kevyempi ja tuo harrastajalle käyttömukavuutta ja suorituskykyä.

Pakettiesimerkit:

Aloittelevalle plaanailijalle järviolosuhteissa Volar 140 on hyvä valinta tai yli 80 kg painavalle 160 ltr versio. Suurempi lauta kelluttaa paremmin ja laudan leveys vakauttaa niin ajossa kuin purjetta vedestä nostaessa. Purjeekooksi painavammalle 6.9 tai 7.4 ja kevyemmälle kuskille 6.4 tai 6.9.

Freeride cruisailija valinnee 130 tai 140 litraisen Volarin. Kun plaanaaminen on jo tuttua ja pääsääntöistä tarjoaa 130 ja 140 litraiset Volarit leppoisaa meininkiä niin merellä kuin järvilläkin. Näiden kaveriksi Nexus purjeesta sopii hyvin koot 6.4, 6.9 tai 7.4.

Tositykittäjä valinnee 110, 120 tai 130 litraisen version Volarin oman painon ja harrastusolosuhteiden mukaan. Kevyemmälle, osaavammalle tai kovemmissa tuulissa surffaavalle hieman pienempi lauta. Suurempi litratilavuus painavammalle tai leppoisampaa kruisailua kaipaavalle. Nexus purjekoot 5.9 ja 7.4 väliltä.

Voit valita optiona laudalle myös keulasuojan! 

Goya Nose Guard EVA -keulasuoja on laadukas EVA-pehmuste, joka suojaa laudan keulaa maston iskuilta. Pehmusteessa on 3M teipit, jolla suojan saa kiinni keulaan. Goya Nose Guard EVA -keulasuojan hinta on 45 €.

WAW Hiilikuitu -keulasuoja on laudan keulaan valettu hiilikuidusta valmistettu kestävä ja kevyt suoja. Hiilikuitusuojan alla on 2 mm EVA -pehmuste. WAW Hiilikuitu -keulasuojan hinta on 130 €. Huom! Suoja valmistetaan tilauksesta, toimitusaika 1-2 viikkoa. Lauta tulee olla meillä valmistuksen ajan.

Tilaus ja toimitus

Kaupat teet helposti valitsemalla lauta- ja purjekoon sekä haluamasi maston. Maksutapana verkkomaksu tai lasku (laskutuslisä 15 €).

Volar + Nexus pakettitarjouksen voimassaoloa saatiin jatkettua! Tilaa oma pakettisi viimeistään 30.4.2024 mennessä, toimitukset toukokuun puolessa välissä 2024.

Yksin ei tarvitse miettiä sitä oikeaa kokoa – me autamme! Ota siis yhteys, niin keskustellaan lisää!

Lue Volar ja Nexus tuotteista lisää:

Goya Volar

Goya Nexus

Valitse variaatio:

Alkaen 1 995,00 €