GOYA FRINGE PRO 2021

POISTO -25%
3-lattainen Surfwave

Puhdasta aaltosurffia ja niin paljon enemmän. Fringe Pro on Goyan aaltopurjeista kevytpainoisin, ja sen tehontuotto on pehmeän tehokasta ja käsittely vaivatonta. Purje on myös Keith Teboulin ykkösvalinta, ja usein nähtävissä myös Loick Lesauvagen ja Jason Diffinin käytössä. 

Purjeen lähes sormenpäillä hallittava, superkevyt paino yhdistettynä isoon ikkunaan antavat Fringe Pro:lle puhtaan surffin tunnelman tehostettuna. Purjeen lattarakenne tuo purjeeseen täsmällistä käsiteltävyyttä ja helposti hallittavaa voimaa. Fringe Pro on kuin kultainen kosketus. 

Purje sopii erinomaisesti myös kevytpainoisemmille surffareille, treenaamiseen ja kevyen kelin kruisailuun, vaivattomaksi freeride-purjeeksi sekä foilaamiseen, jossa tehon ja painon suhde on tärkeässä roolissa nosteen tuottamisessa, kevyissä tuulissa. 

Keveytensä vuoksi Fringe on ollut myös aloittelevien windsurfareiden suosiossa. Opetellessa perusteita on tärkeää, että riki on riittävän pieni – mutta kumminkin vetävä – ja kevyt. Fringe on toki kalliimpi kuin esimerkiksi koulu-/aloittelijapurjeet, mutta kun oppii ja hankkii isompaa purjetta, opetteluun käytetty Fringe jää hyväksi kovemman kelin purjeeksi. Investointi on siis pitkäaikainen!

Kysy toimitusaikaa!

Valitse variaatio:

Alkaen 524,00 € 769,00 €