GOYA BOLT PRO

POISTO

Freerace Single

Nappaa nyt loistolauta edullisesti! Goyalta löytyy vielä Boltin edellistä mallia muutamia kappaleita varastosta. Tilaa nyt, saat laudan toukokuussa 2024!

Bolt Pro on käyttäjäystävällinen kisalauta, jota voit ajaa myös foilina. Lauta on erittäin pitkälle kehitetty freeride-lauta: uskomattoman nopea, yhtä tehokas kuin Proton Pro, ja samalla kuitenkin käyttäjäystävällisempi.  Lauta myös kiihtyy sensaatiomaisen hyvin, 

Laudan pohjassa on 10 mm korkea V-muoto joka luonnollisesti tasoittaa laudan kulkua choppien yli lennettäessä tai vaikki kovemmassakin merenkäynnissä. Bolt Pro:n perän loveukset sekä perän pieni päästö vähentävät vesipintaa ja tuovat uskomattoman kiihtyvyyden ja ajamisen helppouden. Vuosien kehitystyö, käyttäjien palaute ympäri maailmaa ja Proton Pro laudan kehtiystyö PWA kilpailuissa yhdistyvät uuden Bolt Pro:n muotoilussa. Vauhtia ja mukavuutta samassa laudassa. Aivan kuten Proton Pro -laudassa, Bolt Pro:n mastokisko on upotettu syvemmälle kannen sisään, jolloin purjeen vetopiste tulee lähemmäs veden pintaa ja luo eteenpöin vievää voimaa. Bolt Pro tuntuu tasapainoiselta ajoit sitten tasaisessa vedessä tai chopissa.

  • Täysi hiilikuiturakenne
  • Saatavana koot: 97, 107, 117, 127, 137 litraa
  • Koot 117, 127 ja 137 ovat "Foil ready"
  • Tuttle / deep Tuutle boxit.

Tutustu myös uuteen Goya Bolt 4 Carboniin!

Valitse variaatio:

1 560,00 € 1 560,00 €