GOYA BANZAI PRO SPECIAL EDITION 4.7

Loppuunmyyty SPECIAL EDITION / WAVE / -25%

4-lattainen Powerwave SPECIAL EDITION!

Goya teki viime vuotisilla väreillä/materiaaleilla pienen erän purjeita! Näitä uniikkeja värityksiä on rajoitettu erä saatavilla ja me saimme napattua muutaman. Vielä olisi tämä yksi yksilö jäljellä omassa varastossa, masto löytyy myös!

Banzai on esimerkiksi Marcilo Brownen ja Loick Lesauvagen vakiotyökalu. Miksi? No kevyt näppituntuma, vahva eteenpäin vievä veto, hyvä kontrolli - ja laaja kokovalikoima. Siinä muutamia syitä.

Ainutlaatuista Banzai Pro:lle on sen takakädelle tuoma kaasukontrolli. Purje vetää eteenpäin matalilla kierroksilla ja on hyvin tasapainoinen. Purjeessa on kuitenkin aina tarjolla hieman "ylimääräistä" tehoa, kun haluat todella mehustella tulevaa hyppyä tai manööveria. Tämä käsintuntuva takakäden tuntuma yhdistää sinut ja purjeen saumattomasti läpi kaikkien liikesarjojen. Markkinoiden tämä päivän trendi aaltopurjeissa suuntaa kohti neutraalia tuntumaa. Tätä on tarjolla myös Goyan muissa purjemalleissa, mutta Banzai Pro on suunniteltu yhdistämään purje käyttäjäänsä ja tuomaan välitöntä tehontuottoa. 

573,00 € 764,00 €
Please select variants first